Сексбуркан с обещания за 2021-ва

Сексбуркан с обещания за 2021-ва Известно е, че ще спрете цигарите (отново), ще пиете по-малко, ще се храните по-малко и ще спестявате повече. Но какво ще кажете тази година да си дадете някои новогодишни обещания, които ще прибавят игрива искра в очите ви?
Обещайте да...

Приемете, че сексът не може винаги да е перфектен.
Не се поддавайте на митове (или хвалби – съседите не правят секс седем пъти в седмицата), а си създайте реални очаквания за това какво е вероятно да постигнете и да промените.

Разберете и се наслаждавайте на различията между вас и партньора ви, вместо да се опитвате да го превърнете във ваше умалено копие.
Двама еднакви партньори са комбинация, която води до скучни преживявания под завивките. Ако харесвате различни неща, ще се окуражавате да опитвате нещо ново.

Разрешете някои проблеми в сексуалното си минало, така че да имате щастлив сексуален живот в бъдеще.
Никога не е твърде късно да получите помощ за сериозна травма в секса и определено е време да се отърсите от някои глупави комплекси, насадени ви от бившия/бившата.

Бъдете тактични, мили и задръжте най-грубите изрази, които отчаяно искате да изречете насред кавга.
За да сте 100% честни, ще трябва да изразявате всяка мимолетна сексуална мисъл, която имате за другите и всяка негативна мисъл за партньора или партньорката си. Нито едно от двете не е за препоръчване.

Приемете, че повечето двойки се влюбват и се разлюбват в хода на връзката.
Нормално е да има върхове и спадове и това не бива да ви плаши.

Правете секс колкото може по-често, дори ако не сте в настроение.
Задоволете либидото си или ощастливете партньора. Доказано е, че колкото по-често двойката прави секс, толкова по-често го иска.

Изглеждайте по най-добрия възможен начин, така че партньорът или партньорката ви да обича външната ви "обвивка" толкова, колкото и вътрешното ви аз.
Дори да си останете в събота вечер у дома, за да гледате филм, няма да умрете, ако се облечете в хубави дънки и горнище.

Определяйте си дати за секс, вместо да чакате той да се случи.
По този начин и двамата ще имате какво да очаквате. Ако сте човек, който не обича секса, това ще ви даде време да се настроите.

Бъдете смели и авантюристични и обещайте да не се мръщите на всичко дръзко, което партньорът или партньорката предложи.

Говорете и разрешавайте сексуалните проблеми, вместо да позволявате дребните неща да се превръщат в чудовища в спалнята.
Но подбирайте внимателно битките си и се съсредоточете върху всичко добро за сексуалния ви живот и върху това, което се нуждае от оправяне.

Правете промени непрекъснато.
Променяйте един от следните елементи всеки път, когато правите секс – времето от деня, стаята, дрехите, позициите.

Започнете новата година със "секс буркан".
Това е стара традиция, която работи. Всеки да напише десет неща, които иска да опита. Вадете по едно листче всяка седмица и опитвайте. Когато бурканът остане празен, повторете с нови десет желания.
12.01.2021, 10:00 часа
664 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha