С какво зрелите жени омагьосват мъжете?

С какво зрелите жени омагьосват мъжете? С годините умните хора, и най-вече умните жени, стават само по-добри като хубавото вино. Както се вика, на 20 години имаш лицето, което ти е подарило природата, а на 40+ имаш лицето, което си заслужила. В днешно време много мъже залагат на връзки със зрели жени – защото тези отношения имат редица предимства.

1. Зрялата жена уважава партньора си
Колкото е по-млада жената, толкова по-безгрижно се държи във връзката, пренебрегвайки мнението на партньора. Нищо не й струва да го прекъсне, да му вземе думата, да изрази бурно своето мнение, дори когато не е права. Зрялата жена знае, че всеки човек има правото да се изкаже и винаги слуша внимателно мнението на партньора си. Дори когато той не е съвсем прав, тя ще намери нужните думи, за да го разубеди, без да наранява самолюбието му.

2. Тя уважава себе си и личното си пространство
Само човек, който уважава себе си, може да уважава други. Зрялата жена разбира много добре, че мъжът има право на свои увлечения, приятели, хобита. Тя няма да се опитва да го контролира и превъзпитава, ще му даде свобода – и той ще й бъде искрено признателен за това. Освен това зрялата жена винаги има с какво да си запълни времето – има си задължения, работа и увлечения. Затова тя няма да изисква от кавалера си постоянно внимание и да го тормози с неопределени оплаквания.

3. Тя е страхотна домакиня
И умее да си разпределя времето. На младини често се затрупваме с всичко наведнъж – домакинство, учене, работа, деца. С възрастта обаче се учим да си разпределяме практично времето, подреждаме си приоритетите. Това много ни облекчава живота.

4. Тя се държи мъдро във връзката
Общуването с противоположния пол винаги дава предпоставки за разногласия, спорове и караници. На младини всички възприемаме нещата твърде емоционално и това до голяма степен пречи на взаимното разбиране. Зрялата жена подхожда към общуването по-спокойно и осмислено и това й помага да избегне редица разногласия и конфликти с партньора.

5. Зрялата жена знае какво иска
На младини сякаш се надпреварваме в маратон „кой пръв“ – да си хванеш гадже, да се омъжиш, да родиш дете. Междувременно трябва и да завършиш висше образование, да си намериш работа, да изкараш стаж в професията си, да се отракаш в домакинските задължения, а на фона на всичко и деца да гледаш... За една зряла жена по-голямата част от тези въпроси са вече приключили. Тя не участва в надпреварване, а най-сетне има възможността да се отпусне и да се наслади пълноценно на живота – без да пречи на удоволствието на мъжа до нея. Зрялата жена умее да се вслушва, да разбира, да бъде отговорна, тя цени обективно мъжа, без да иска от него повече, отколкото той би могъл да й даде. И е готова във всеки един момент да помогне морално или материално. С такава жена връзка се изгражда леко и непринудено.
13.01.2021, 10:00 часа
753 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha