Има 6 знака, че сте готови за нова връзка

Има 6 знака, че сте готови за нова връзка Може би всеки търси своята половинка, с която да постигне така желаното щастие. Как разбираме, че сме готови за нова връзка? Стига ли само желанието да не си сам? Всъщност не. Готовността ни се крие на едно по-дълбоко ниво, на първата и най-важна връзка, тази със самите нас. Ако нямаме добра връзка със себе си, няма как да имаме пълноценни връзки извън нас – в работата, семейството, любимия човек. Това значи, че сме готови за нова любов. Кои обаче са знаците, че сме готови?

Привлекли сте към себе си партньор, който е ваш съмишленик
Когато вашата енергия е такава, че сте приели себе си, обичате се, мислите по-често положително, съвсем логично е да привлечете към себе си половинка, която да отговаря на вашия заряд. Ние привличаме това, което излъчваме. Ето защо ако вие сте балансирани и обичащи, в живота ви ще влезе човек, който също обича себе си, но е готов да дарява любов и на хората край себе си.

Вие се допълвате
Един ясен знак, че вече сте готови да се впуснете в нова любовна връзка е, че споделяте любовта си един към друг. Това се изразява по много и различни начини – чувствате се достойно до партньора си, подкрепяте се взаимно, може да си споделяте, да се изслушвате, понякога се разбирате само с един поглед и т. н. Допълването винаги се усеща и няма как да бъде сбъркано.

Не се задоволявате с условна любов
Разбирате че сте готови за сериозна връзка, когато не правите изключение с това, което давате като любов и това, което получавате.

Можете да бъдете сами със себе си
Има хора, които не се чувстват комфортно сами със себе си, търсят партньорство, защото не могат да си представят да не са във връзка. Това не ги прави готови за нова любов. Когато се чувствате добре необвързани, тогава любовта, с която ще градите сериозни взаимоотношения, няма начин да не ви намери.

Не чакате някой друг да ви „спаси“
Човек е готов за нова стойностна връзка, за трайна любов, когато се раздели с чувството за зависимост, когато спре да търси партньор, който да му оправи живота, да взима решения вместо него. Този вид независимост, когато управляваме живота си ни помага и да не попадаме в грешни връзки, в които да бъдем обект на манипулация.

Не търсите отчаяно, а се радвате на живота
Сигурен знак, че сте готови за нова връзка и че любовта скоро ще ви посети е това, че сте спрели активно да търсите нов партньор. Понякога тази фикс идея пречи да срещнем своята половинка. Ако вие сте от тези, които са насочили енергията си в друга посока, която е градивна, но все пак се чувствате комфортно с живота си, то значи вече сте готови за нов любовен съюз.
17.01.2021, 10:00 часа
823 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha