Този тип жени имат най-добрия секс и оргазми

Този тип жени имат най-добрия секс и оргазми За тези от вас, дами, чиито ръце, горна устна, корем, бедра и други досадно окосмени части на тялото се нуждаят от постоянна поддръжка, има светъл лъч.
Да, на по-богатите на натурална растителност жени може да се налага да бръснат, да скубят, да епилират тялото си по-често от техните по-светлокоси посестрими, но се оказа, че този „дефект” всъщност е незаменим ефект.
Изследванията разкриват, че окосмените жени имат по-добър секс и достигат до оргазъм по-лесно от останалите дами.
Във всяко тяло има два вида косми - велус и терминални.
Велус са фини, непигментирани и не реагират на хормони. Терминалните косми обикновено са дълги, твърди, тъмни и се променят въз основа на колебанията в нивата на хормоните.

Как това има връзка със секса?
Просто казано – за това е виновен тестостеронът.
Тъй като дамите с по-обилно окосмение имат по-високи нива на тестостерон, се смята , че клиторът и G-точката реагират на този хормон по-активно. Жените, способни на оргазъм по време на проникващ секс, имат по-дебела тъкан в областта между вагината и уретрата.
Като се има предвид, че на много жени им е почти непосилно да постигнат оргазъм само от полов акт, цяла индустрия се е развила около създаването на гелове, снимки и съвети, целящи да променят това. Но, разбира се, по-високите нива на тестостерон не са единственият фактор, който определя колко е вероятно жените да се радват на горещ секс и лесни оргазми. Болезнени състояния като вулводиния могат да направят сексът сам по себе си практически невъзможен за някои момичета.
Но ако не страдате от такива, а имате изобилие от натурално окосмение, забавлявайте с вашите „лоши” косми, защото носят след себе си твърде секси и твърде гигантски оргазми!
18.01.2021, 10:00 часа
1260 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha