Съвети за срещите след раздяла или развод

Съвети за срещите след раздяла или развод След развод или раздяла, особено ако връзката е била дълга, вероятно ви се струва, че няма да откриете любовта отново. Това изобщо не е вярно. Колкото и болезнено да сте преминали през изпитанието на раздялата, има няколко начина, по които да се справите отново със срещите и да откриете любовта в лицето на друг човек. Не се отчайвайте, а вижте как да излизате отново по срещи и то по правилния начин.

Уверете се, че сте готови
Много често хората правят грешката да се впускат във връзки, само за да забравят по-бързо бившите си. Това може колкото да помогне, толкова и да навреди. Ако не сте напълно готови за истинска пълноценна връзка е по-добре да си дадете време да преживеете раздялата и да се отърсите от миналото. Трябва да сте напълно сигурни, че сте преживели раздялата, за да започнете отначало с излизането по срещи.

Бъдете наясно с грешките от миналото и поуките от тях
Онези, които не разбират миналото и историята си са обречени да допускат едни и същи грешки в бъдещето. Започнете това и се опитайте да научавате уроците си, колкото и тежки да са били те. Важно е да не обвинявате само партньора си за провала на връзката ви, но и да откривате вашите собствени грешки. Само така ще успеете да се надградите като личност и да изградите нова по-добра връзка от предишните.

Простете на бившия и на себе си
Няма да ви е лесно да продължите напред, ако не сте се отърсили от миналото. Недейте да таите омраза. Не дълбайте прекалено дълго и дълбоко в онова, което сте си причинили. Простете на себе си и на бившия си, и не поглеждайте повече назад.

Не излизайте по срещи като тийнейджър
Ако сте приключили дългогодишна връзка, която е започнала в двайсетте ви години например, няма да е редно да се държите отново по онзи начин в настоящето. Може да ви се струва, че сте забравили как се прави, но не е така – вие просто сте по-зрял човек, който няма нужда да си спомня как се ходи по срещи по онзи начин, а трябва да откриете новия по-адекватен подход към търсенето на любовта.

Не забавяйте прекалено обвързването, но и не го пришпорвайте
Ако сте открили човек, с когото се чувствате добре и който изпитва същото към вас, не протакайте нещата твърде дълго, но и не се впускайте в обвързването от самото начало. Търсете баланса и не правете необмислени избори.

Не се оплаквайте от бившия си
Едно от нещата, които правят най-лошо впечатление на настоящите партньори е злобното говорене и оплакване от бившия. Това би могло да се приеме от партньора ви погрешно, например, че не сте забравили и превъзмогнали бившия си, че сте злопаметен човек, че излизате с него само за да забравите бившия и още подобни сценарии. Бъдете умерени и не показвайте крайни емоции по отношение на миналото си.

 
19.01.2021, 11:00 часа
687 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha