Наталия Кобилкина: Десет причини защо жената казва НЕ

Наталия Кобилкина: Десет причини защо жената казва НЕ 1. Недостатъчна лична хигиена
Жените обичат чистота и поне минимална акуратност. Те мразят: мръсни обувки, смачкани дрехи, мръсотия под ноктите, дълги нокти, огризани нокти, жълти зъби, миризма на пот, пърхот, миризма на мръсни дрехи, немарливост, неподдържани бради, мръсна кола (противно е да се качиш в нея). Жената няма да позволи до нея да се доближи мъж, който изглежда така, като че ли може да я изцапа.

2. Непрекъснато сравняване на себе си с другите
Това е свързано с ниска самооценка и непрекъснато търсене на факти, които потвърждават, че сте добър, че сте по-добър от другите. Вашата самооценка е субективна и пряко зависи от това колко добре познавате себе си, възможностите си и вашия вътрешен свят.

3. Отсъствие на уважение и изобщо обич към ЖЕНИТЕ.
Интересното е, че “общата” любов към жените е по-необходима не на жените, а имено на МЪЖЕТЕ. Когато наистина започнете да обичате жените, да им се възхищавате и да ги уважавате, само тогава ще можете да намерите подход към всяка една от тях. Ще успявате да разберете какво тя иска и ще можете да я направете щастлива и удовлетворена. Като резултат от това вие самият ще получите голямо удоволствие.

4. Дребнавост и стиснатост
„Качества”, основани на страха от споделяне. Мъжете често се страхуват да дават, защото не получават в замяна очакваното. Ето защо, когато един мъж няколко пъти не получи желаното, той предпочита да не дава нищо повече от себе си. В социалното взаимодействие е измислено така, че мъжът да дава, а жената да приема. Този, който умее да го прави успешно, получава повече. Стиснатостта за пари преминава в дребнавост и ограниченост на действията, емоциите и чувствата. Не случайно във всички приказки този, който е седял върху сандъците със злато, винаги е оставал сам.

5. Егоцентризъм
Мъжът мисли само за себе си, говори само за себе си, а жената не му е интересна толкова, колкото той самият на себе си.

6. Агресивност
Като реакция на отказ от страна на жените. Задачата на жената е да търси максимално подходящ генетичен материал, а задача на мъжа е да разпръсне своето семе на максимално количество жени.

7. Отсъствие на чувство за хумор и пошлост
Както се казва, мъж, който може да разсмее една жена, е с един крак в леглото й. Защото, когато жената се смее отделя хормон на щастието – серотонин, който помага за отделянето на ендорфините, които пък отговарят за сексуалното желание. Някои имат вроденото чувство за хумор, всички останали могат да го развият. Винаги имайте наум няколко вица и смешни историйки. Научете се да ги разказвате смешно и забавно. Създавайте интрига. Опитвайте се да перифразирате думите на момичето, така че да станат смешни. Научете се да се самоиронизирате.

8. Неувереното държание
Вътрешната неувереност се отразява на позата, жестовете, гласа, държанието, и разбира се прозира в постъпките. Истинската жена винаги търси уверен мъжкар, който да може да я защити и осигури. Тя непрекъснато проверява избраника си. Например, ако тя твърди, че вече не го обича или му отказва да се срещнат, бързо си променя настроението, това не означава, че не го хареса. Просто в този момент тя го тества… Ако той не издържи на нейните удари, тя го отхвърля с лекота, смятайки го за слаб.

9. Мързелив и неинициативен
Мързелът пречи на вашето личностно развитие, не ви позволява да станете нещо повече от това, което сте в момента. Едно от нещата, които жените ценят страшно много, е способността мъжете да извършват нестандартни постъпки. Това е възможно само тогава, когато не ви мързи да измислите нещо ново. Нестандартността идва само тогава, когато сте опитали всичко стандартно.

10. Отсъствието на цели и вътрешна ограниченост
Една от разликите между обикновения мъж и успешния мъж е наличието на цели. Когато човек има цел, тогава се появява и енергията. Това е като попътен вятър за кораба, който издува и насочва корабното платно. Когато човек не знае какво иска, той просто се клатушка в морето. Не потъва, но и не се движи. Целите разширяват спектъра на възможностите, които правят живота по-добър.И обратното, човек без цели е “насочен”в областта на ограничението. Такъв човек разсъждава само в посока с какво може да се ограничи, за да оцелее.
21.01.2021, 10:00 часа
664 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha