За първи път в България! Автобусите на „Цветина-Мездра“ вече са оборудвани с пречистващата система за въздух HISPACOLD /снимки+видео/

За първи път в България! Автобусите на „Цветина-Мездра“ вече са оборудвани с пречистващата система за въздух HISPACOLD /снимки+видео/ Автобусната фирма „Цветина-Мездра“ оборудва част от своя автопарк с авангардната система за пречистване на въздуха HISPACOLD, научи агенция BulNews.
За първи път в България клиентите на водещото транспортно дружество ще пътуват в чужбина в гарантирано чиста среда, осигурена от модерни филтри, които преработват въздуха срещу бактерии, вируси, неприятни миризми, алергени и плесени. В същото време новата система поддържа естественото съотношение на кислорода вътре в салона на автобуса и така пътуващите са изцяло защитени.
Инвестицията само за един автобус е в размер на 1 800 лв, но въпреки това амбициите на собственика - Цветан Тодоров, са постепенно модерната пречистваща система да бъде внедрена в целия автопарк на компанията.
Заради противоепидемичните мерки и за да се гарантира чиста среда за пътниците на дружеството, във всички фирмени автобуси има монтирани UV и озониращи лампи и препарати, чрез които се извършва пълна дезинфекция на салоните и хората в тях.
И докато повечето автобусни фирми в страната търпят сериозни загуби заради пандемията от COVID-19, от „Цветина-Мездра“ направиха нова сериозна инвестиция. Към автопарка беше добавена новата перла - Mercedes TURIZMO RHD M2A, който е от най-високия клас Евро 6+, предлагащ на пасажерите всички екстри.
С тази продобивка дружеството от Мездра се утвърждава като едно от водещите в областта на автобусните превози в страната и чужбина.


 
18.01.2021, 08:45 часа
2511 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha