Антони Здравков: Искам втори централен нападател в "Ботев" /Враца/

Антони Здравков: Искам втори централен нападател в "Ботев" /Враца/ Антони Здравков коментира хода на зимната подготовка на "Ботев" (Враца). Отборът заминава утре за Балчик, където ще е на лагер. Наставникът призна, че тимът се нуждае от поне още един централен нападател.
"Намираме се в края на първия етап от подготовката. В сряда минахме през медицински тестове, които показват в какво функционално състояние се намираме. Засега нямаме контузени, освен тези, които имаха проблеми преди да започнем. Имам уверението на медицинския щаб, че в понеделник и те ще се присъединят към нас", каза Здравков.
"Търсим втори централен нападател. Още не сме го намерили. Искам да имаме алтернатива на Валери Домовчийски - той е много опитен и полезен за "Ботев", но почти цяла есен беше контузен, което ни лиши от доста възможности и за вариативност и като игра в атака. Затова искам да намерим втори централен нападател", сподели притесненият Здравков.
По отношение на селекцията наставникът каза, че отборът се нуждае от още един-двама, за да е завършено всичко:
"Привлякохме вратар от дубъла на "Лудогорец". Дамян Дамянов е преотстъпен. Има доста мачове във Втора лига и ще ни даде увереност на вратарския пост - вече няма да треперим при всяка контузия на вратаря или при вдигнат жълт картон", допълни амбициозният наставник.
На проби в "Ботев" е и десният бранител Ангел Цолов, който за последно игра в приключлият със своето участие във Втора лига "Кариана" (Ерден).
16.01.2021, 12:36 часа
1086 1
Коментари

Ботев Враца

16.01.2021, 13:40 часа
Отбори от втора лига като Пирин вземат качествени играчи като Бенгюзов от Славия, а ние само си повтаряме едно и също нещо и нищо не вършим или най-много да вземем някои абич.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha