"Ботев" /Враца/ тръгва с 24 души към морето

"Ботев" /Враца/ тръгва с  24 души към морето С 24 футболисти "Ботев" потегля днес към Балчик. Врачани ще изкарат край морето втория етап от подготовката си. В групата за мача не попадна само Юлиан Ненов, който се възстановява след претърпяна операция, научи агенция BulNews.
За морето пътува десният бранител Ангел Цолов, който дойде на проби в четвъртък. Старши-треньорът Тони Здравков го взима с групата за лагера, което е знак, че защитникът на "Кариана" може да остане във Враца през пролетта.
През зимата "Ботев" се подсили още с Петър Генчев /дошъл от дубъла на "Лудогорец"/, Никола Колев и Мартин Николов, играли за последно в "Етър" и "Кариана".
След напускането на Дар Королев през зимната пауза, вратарите на "Ботев" отново са трима – Красимир Костов, Христо Митов и преотстъпеният от "Лудогорец"-2 Дамян Дамянов.
Врачани ще изиграят 4 контроли по време на лагера в Балчик.
Програма на контролите:
20 януари "Ботев" – "Добруджа";
23 януари "Черноморец" /Балчик/ - "Ботев";
27 януари "Черно море" – "Ботев";
29 януари "Спартак" /В/ - "Ботев";
Отборът ще тренира двуразово в Балчик - от 9.30 и от 15.30 часа. В дните, когато са предвидени контроли, тренировки няма да има. Началният час на спарингите е 13-14 часа, като единствено не е ясно къде ще се изиграе срещата с "Добруджа".
След завръщането си във Враца, "Ботев" е уредил още две проверки:
2 февруари ЦСКА – "Ботев", мачът ще се изиграе в София;
5 февруари "Ботев" - "Литекс", вероятно срещата ще се изиграе във Враца.
17.01.2021, 10:15 часа
618 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha