Рускиня пострада при пожар в Приморско, изгоряха бар и магазин /снимка/

Рускиня пострада при пожар в Приморско, изгоряха бар и магазин /снимка/ В Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар, възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. „Лагуна“ № 6.
Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево. От пожара изгорели бар „The Place“ и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение / и двама обекта са сезонни, като към момента са били зазимени/. От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения.
Вследствие на пожара пострадала 68 годишна - постоянно пребиваваща в България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти руска гражданка. Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10%.
Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение. От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти.
19.01.2021, 14:29 часа
360 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha