От „Левски“ готвели оферти за двама от "Монтана"

От „Левски“ готвели оферти за двама от "Монтана" От стадион „Огоста“ разкриха за сериозен интерес към двама основни футболисти на "Монтана". Става въпрос за защитника Давид Кики и за нападателя Бари Билал. И двамата са имали предложения от столичния "Левски".
Към национала на Бенин офертата е била преди Нова година, а към мароканеца с френски паспорт през миналата седмица. Освен от „сините“ за голмайстора на монтанци е имало запитване и от тим от второто по сила първенство на Полша, той обаче я отклонил. Договорите на Давид Кики и Бари Билал с монтанския клуб са до края на сезона.
От "Монтана" обявиха още, че резултатите от тестовете за COVID-19 са отрицателни. Ден преди заминаването на отбора на лагера в Алания футболистите и треньорите са си направили PCR тестове, които са показали, че няма заразени.
В четвъртък монтанци ще изиграя първата си контролна среща в турския курорт. Съперник в нея ще бъде представителят на полската Екстра класа "Стал" (Миелец), който направи 0:0 с ЦСКА миналата сряда.
19.01.2021, 15:46 часа
646 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha