Мъж се крил 3 месеца на летище в Чикаго заради COVID-19

Мъж се крил 3 месеца на летище в Чикаго заради COVID-19

Мъж е прекарал 3 месеца на летище "О'Хеър" в Чикаго, без да бъде забелязан, защото се страхувал да се прибере вкъщи заради коронавируса.
33-годишният Адитя Сингх е задържан в събота сутринта. През цялото време се крил в зоната за проверка на пътниците и багажа на летището. Той е обвинен в нарушение на реда и кражба на по-малко от 500 долара, потвърди чикагската полиция пред Си Ен Ен.
Според прокурорите Сингх е кацнал на "О'Хеър" на 19 октомври с полет от Лос Анджелис.
Задържан е, след като двама от служителите на United Airlines са поискали от него да се идентифицира. Тогава той показал служебен бадж на оперативен мениджър на летището, за който било съобщено, че липсва от края на октомври.
Асистентът на държавния прокурор Катлийн Хагърти заяви в съда, че Сингх твърди, че се е "уплашил да се прибере у дома заради COVID-19" и че други пътници са му осигурявали храна, съобщава Chicago Tribune.
Тъй като 33-годишният мъж няма предишни криминални проявления, му е определена гаранция от 1000 долара и забрана да влиза на летище "О'Хеър". Сингх ще трябва да се яви в съда отново на 27 януари.

19.01.2021, 16:39 часа
706 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha