За добро утро: Ченгета тарашиха дома на младеж във Враца, откриха куп наркотици

За добро утро: Ченгета тарашиха дома на младеж във Враца, откриха куп наркотици Куп наркотици откриха полицаи в дома на млад врачанин, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Случаят е от вчера. Около 9 часа, по време на спецакция, с цел противодействие на престъпления, свързани с разпространение и притежание на наркотични вещества, униформени направили обиск в частен имот, обитаван от К. Д. на 24 години, местен жител. При обиска ченгетата намерили и иззели полиетиленов плик тип "спейсбек", съдържащ бяло прахообразно вещество с общо тегло 5 грама, което при направата на полеви наркотест реагирало на метаамфетамин. Полицаите открили и стъкло с размери 20/40 см с посипано върху него метаамфетамин, както и полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 2 грама, която при извършване на полеви наркотест реагирала на канабис.
При проведена беседа младежът заявил, че намереното е било закупено за лично ползване. По случая е образувано досъдебно производство, а К. Д. е задържан за срок от 24 часа.

*Снимката е илюстративна
23.01.2021, 09:26 часа
4640 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha