Ресторантьори излязоха на национален протест в София /снимки/

Ресторантьори излязоха на национален протест в София /снимки/ Ресторантьори излязоха на национален протест заради решението на здравния министър заведенията да отворят на 1-ви март, а не както иска част от бизнеса - още в началото на следващия месец.
Протестът е под надслов „Марш към свободата“. В „Триъгълника на властта” са се събрали хора от различни краища на страната, за да поискат заведенията да бъдат отворени от 1-ви февруари.
"Намираме се в ситуация на безпрецедентна световна криза, най-силното оръжие е истината. Когато проведохме срещите с двете асоциации преди седмица, тогава същата асоация, която срещнах вчера, заяви, че властта се среща с удобни за нея организации. Освен тях поканих и Асоциацията на заведенията в България. Помолих и господин Алибегов да се срещнем. Чакахме да дойдат, но не дойдоха. Изпратихме имейл, с което отново казахме, че сме отворени за този разговор. Няма да се уморя да се боря за живота и здравето на всеки един гражданин", разкри по-рано здравният министър проф. Костадин Ангелов.

 
27.01.2021, 13:15 часа
334 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha