Спипаха пловдивчанин, крил дрога в колата си

Спипаха пловдивчанин, крил дрога в колата си Продължават активните действия на служителите от структурите на ОДМВР-Пазарджик в областта по противодействие на незаконно съхранение или търговия с наркотици. За времето от петък до днес са задържани още трима мъже за притежание на дрога и един заради шофиране под нейното въздействие. На улица в пазарджишкото село Мало Конаре автопатрул при сектор „Пътна полиция” спрял за проверка микробус „Мерцедес”.
Униформените установили, че 52-годишният шофьор от Пловдив е прикрил в шасито на возилото найлонова чанта. В нея били открити 6 пликчета със суха марихуана и две с метамфетамин.
Колегите им от РУ-Панагюрище засекли и задържали 20-годишен жител на града. Той носел в себе си топче с неправилна форма, което реагирало положително при направен полеви наркотест на синтетичен канабиноид.
Криминалисти от РУ-Велинград осъществили проверка в жилището на 20-годишен велинградчанин. Там открили плик със суха листна маса, която се оказала марихуана.
Автопатрул при РУ-Септември извършил проверка на лек автомобил „Фолксваген”. Така униформените установили, че 19-годишният водач от същия град е зад волана под въздействието на наркотици.
И четиримата са задържани в арестите на полицейските управления в областта. Спрямо тя се водят бързи производства.
21.02.2021, 15:40 часа
452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha