Община Бяла Слатина награди талантливи ученици /снимки/

Община Бяла Слатина награди талантливи ученици /снимки/ В конкурса „Доброто, което направих“, който община Бяла Слатина организира по повод Международния ден на добротата, се включиха представители от 7 училища, съобщиха от местната администрация.
В категория ученици до 10 години участие взеха 6 ученика и 5 класа. 
Трето място в категорията „Ученици под 10 години“ е за Данаил Данаилов от СУ „Васил Левски“ в Бяла Слатина.
На трето място се класира и Константин Александров от НУ „Христо Смирненски“ в града, а с второ място е отличена Тереза Борисова от НУ „Христо Ботев“ в Бяла Слатина. 
Наградите за второ и трето място са книги.
Първото място в конкурса е за Втори „А“ клас на НУ „Цани Гинчев“ в Бяла Слатина. Те получават ваучер за екскурзия до Велико Търново
Тук журито присъди и една поощрителна награда - екскурзия до Козлодуй на IV "б" клас от училище „Цани Гинчев“ в Бяла Слатина
В категория ученици над 10 години имаше 12 индивидуални участия и едно групово.
Трето място в категорията „Ученици над 10 години“ е за Веселин Нинов от СУ „Васил Левски“ в Бяла Слатина, който е награден с книга.
Второто място е за учениците от 8 клас на СУ „Христо Ботев“ в село Галиче. Наградата е екскурзия до Козлодуй. И първото място заслужено зае една талантлива ученичка от ПАГ „Н. Й. Вапцаров“ в Бяла Слатина - Росица Иванова, чиято награда беше лаптоп.  
Всички участници в конкурса получиха книги и грамоти за участие.
На събитието присъстваха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината инж. Иво Цветков, зам. кметът Боряна Петкова, представители на общинска администрация, родители.
Г-н Кръстев поздрави участниците за положените усилия от всички, да се включат в надпреварата със съзнанието, че човек е щастлив, когато не само получава, но и дава и всеки от нас трябва да се чувства полезен не само на себе си, а и на обществото, приятелите, семейството. 

 
22.02.2021, 12:18 часа
586 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha