В Берковица обявиха конкурс за ученици на тема „Светът през камерата на компютъра“

В Берковица обявиха конкурс за ученици на тема „Светът през камерата на компютъра“ Община Берковица и Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обявиха конкурс на тема „Светът през камерата на компютъра“, научи агенция BulNews.
Целите на конкурса са децата да изградят умения за общуване и боравене с огромното количество информация в глобалната мрежа, за да бъдат в безопасност и да използват интернет пространството за постигане на добри образователни резултати, необходими за предстоящи ползотворни  начинания.
Конкурсът е насочен към всички български ученици на територията на община Берковица. Участниците се групират в три възрастови групи:
- Първа възрастова група - ученици от I до IV клас (включително);
- Втора възрастова група – ученици от V до VIII клас (включително);
- Трета възрастова група – ученици от IX до XII клас (включително).
Всеки ученик може да участва с една рисунка (постер, плакат) и/или с едно есе, изпратен/и в текстов файл (есе) или графичен файлов формат (изображение) на следната електронна поща: [email protected] – За конкурса „Светът през камерата на компютъра“.  
Крайният срок за изпращане на творбите e 15 март.
Допълнителна информация за условията за участие можете да получите на: [email protected] и GSM: 0884331575 – Димитринка Йоцова – секретар на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
 
24.02.2021, 08:20 часа
605 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha