Хороскоп за 24 февруари: Куп проблеми застигат три зодии

Хороскоп за 24 февруари: Куп проблеми застигат три зодии

Овен
Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква недоверие у околните. С две думи - днес не ви е ден.

Телец
Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.

Близнаци
Днес може да се забъркате в някакви скандали. Склонни сте да използвате непочтени средства, за да постигнете целите си. Тук е моментът да се замислите за етичната страна на въпроса.

Рак
Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Импулсивността ви ще доведе до необмислени постъпки. Не бъдете прекалено разточителни.

Лъв
Доста грешни изводи ще правите днес и то на базата на неизяснени факти. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. Нали знаете, че понякога думите може да са много опасни.

Дева
Днес ще успявате да съзирате причините за явленията, ще сте почти като ясновидци. Не се възгордявайте, това е временно състояние, макар да имате потенциал за развитие.

Везни
До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

Скорпион
Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Стрелец
Определено ще сте за пример в работата, както винаги впрочем. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.

Козирог
На моменти може да се чувствате малко претоварени. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се представите добре, но здравето ви е не по-малко важно, щадете се, не се претоварвайте.

Водолей
Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Риби
Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Определено ще влагате доста страст в действията си, но това може да доведе до излишно изнервяне на обстановката, бъдете по-внимателни.

24.02.2021, 08:15 часа
998 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha