Последните думи на Милен Цветков: Добре съм

Последните думи на Милен Цветков: Добре съм

"Добре съм" били последните думи на журналиста Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата, а хората го съпроводили до тротоара.
За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който непосредствено стана трагедията. Подсъдим е 23-годишният Кристиан Николов.
Днес делото продължава с разпит на свидетели, били на мястото на катастрофата с Милен Цветков навръх Великден м.г. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофар от отсрещната страна.
Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също са били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола - на Цветков, останала в средата на кръстовището.
Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на "Ауди"-то, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и почнал да търси нещо на задната седалка на колата.
Разпитан беше и таксиджията, който е стоял на кръстовището пред мол "Парадайз" в средна лента. Той разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се били спукали.
Свидетелите отрекоха Кристиан Николов или някой друг от "Ауди"-то, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка.
Никой друг не е правил изкуствено дишане, освен медиците, казаха те. На предното заседание на съда, което беше във вторник, приятелката на младежа Симона Цанкова обясни, че го е видяла да прави изкуствено дишане и да подава вода. 
След тези свидетели обаче се появи друг, който пък твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос. 
Разпитите продължават. 

26.02.2021, 13:38 часа
942 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha