Разбиха голяма наркооранжерия в Ловешко

Разбиха голяма наркооранжерия в Ловешко Мащабна наркооранжерия беше разбита в ловешкото село Румянцево. В местна къща и прилежащите й помещения била оборудвана модерна лаборатория за отглеждане на канабис. Намерени са около хиляда растения в различна фаза на растеж и голямо количество суха листна маса. Задържани са трима мъже - двама от тях са криминално проявени. Модерното оборудване е за стотици хиляди левове. Арестуваните ще бъдат съдени, като прокуратурата ще поиска и постоянният им адрес.
„Факт е, че е работила успешно до този момент. Има две пристройки за оборудване и разширение на дейността. Намерено е достатъчно количество сухо вещество. В един фризер с вместимост 300 литра е намерена готова продукция за реализация", каза окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.
Коментар по случая направи и главният прокурор Иван Гешев. "Системната работа на прокуратурата и МВР в противодействието на наркоразпространението отново дава резултат. Разкрита е модерна лаборатория за производство на марихуана в ловешкото село Румянцево", написа Гешев в Twitter.
27.02.2021, 10:40 часа
213 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha