Успешни дами стартираха проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на Враца /снимки/

Успешни дами стартираха проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на Враца /снимки/ Стартира проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на Враца, научи агенция BulNews. 
Търговският обект се намира на пешеходната зона в центъра на града, под „Здравец“.  
Участниците в проекта са инвестирали много желание, труд и обич в него, а днес, от 11 часа, той бе официално открит.
На събитието присъстваха Златка Райкова, Ирена Трифонова, Десислава Иванова, управителят Памела Врачовска и гости, а отец Николай Костадинов отслужи тържествен водосвет. 
В модерния бутик се предлагат дизайнерски дрехи на Златка Райкова и нейната модна линия “Bless by Zlatka Raykova” и на изпълнителния директор на „Фешън Лейди“ Ирена Трифонова, с модна линия „Адира“. В него участва и Десислава Иванова от Враца.
За завършеността на проекта, в него важна заслуга има всяка от дамите. Чрез симбиозата между опита на Десислава Иванова, сексапила на Златка Райкова, класата на Ирена Трифонова и младостта на управителя – Памела Врачовска, проектът „Lady Bless” внася свежест, цвят и новост в града. 
В магазина се предлагат дизайнерски мъжки и дамски дрехи на български производители, които напълно покриват стандарта между цена и качество. В него можете да откриете както ежедневни и спортни, така и елегантни дрехи, подходящи за всеки повод.
Търговският обект очаква своите клиенти всеки делничен ден, от 9.30 до 19 часа.
 
01.03.2021, 13:00 часа
9695 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha