Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в РИК-Враца за парламентарните избори, вижте имената в листата /снимки/

Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в РИК-Враца за парламентарните избори, вижте имената в листата /снимки/ Министърът на регионалното развитие и благоустройството и водач на листата на кандидатите за народни представители за 6 МИР Враца на Коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова и областният председател на СДС Враца Ирина Иванова регистрираха листата на коалицията в РИК – Враца, научи агенция BulNews.
Те бяха придружени от кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС.
„Коалиция ГЕРБ-СДС тръгва на изборите за народни представители с амбицията да бъде първа политическа сила в област Враца“, коментира Петя Аврамова.
„Имаме самочувствието на хора, които последните четири години са работили за областта и за държавата. Факт е строителството на един от най-важните проекти за развитието не само на област Враца, но и за развитието на Северозападна България - скоростният път Видин - Ботевград. Факт са реализираните проекти с европейско финансиране. Факт са 100 млн. лв., вложени през последните 4 години в ремонт на пътна инфраструктура. С 52 млн. лв. допълнителни целеви средства правителството подпомогна общините в областта в последните четири години“, добави тя.
„Горда съм, че в листата, която оглавявам, има хора, които са експерти и познати на жителите на област Враца. Приемам водачеството на тази листа като оценка за работата ми като министър на регионалното развитие и благоустройството, като народен представител и като областен координатор на ГЕРБ“, завърши Петя Аврамова.
„Днес регистрирахме листата на единствената коалиция, която дава алтернатива в дясното. Коалиция ГЕРБ – СДС е автентичната десница. Излизаме със сигурността, че ще победим на тези избори, защото в труден момент трябва да се вземат трудни решения, трябва да се подходи отговорно, а именно коалицията ГЕРБ-СДС може да го стори“, коментира Ирина Иванова.
Листата на Коалиция ГЕРБ – СДС е съставена от 12 кандидати за народни представители – инж. Петя Аврамова, Красен Кръстев, д-р Костадин Шахов, Малина Николова, Драгомир Маринов, Мирослав Аспарухов, д-р Иво Ралчовски, Мирослав Комитски, Миглена Горанова, Мартин Харизанов, Веселин Веселинов и Светослав Спасов.
 
01.03.2021, 12:31 часа
3259 1
Коментари

Бако

02.03.2021, 11:22 часа
Интересно, Ралчовски чие местенце ли ще изяде? Не е като да не може да събере 15 000 гласа.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha