Поздрав от кмета на Вършец за Международния ден на жената

Поздрав от кмета на Вършец за Международния ден на жената Кметът на община Вършец Иван Лазаров поздрави дамите по случай Международния ден на жената. 
Ето текста без редакторска намеса:

"Скъпи жени,
днес отбелязваме един от най-важните празници в съвременната история – вашия ден. Денят на майката и съпругата, на жената, която извоюва правото си да бъде активна, да се чува гласа й, да бъде пълноценна част от обществения живот.
Но освен тези политически и граждански мотиви за началото на отбелязването на този ден, в него има и много красота. Защото Вие сте живот, вие сте творческа енергия. На вас дължим уюта на семейното огнище, мекотата на обичта, всеотдайността, крехката сила, с която подкрепяте децата и съпрузите си.
Вие сте тези, които сплотявате семейството и превръщате дома в уютно пространство и крепост.
Вие сте тези, които пренасяте традицията и паметта. Малко е да Ви благодарим, малко е да ви почетем. И вярвам, че това не бива да става само на този ден, а както вие ежеминутно отдавате цялата си обич и усилия да правите света по-красив, така и ние – мъжете, трябва всеки ден да ви ценим и почитаме.
Желая на всички вас здраве, сили и енергия да творите красота, да давате обич и да я получавате! Щастливи и пълноценни да са дните ви! Честит празник, уважаеми български жени!". 
08.03.2021, 14:49 часа
744 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha