На Вълка му е дебел врата, защото е авер на Ахмед Доган и Бойко Борисов

На Вълка му е дебел врата, защото е авер на Ахмед Доган и Бойко Борисов Медии отново шумолят по темата за строежа на скъпа сграда в района на ловно стопанство „Искър“, съвсем близо до София. Строителството се извършвало от фирма „Био майнинг“ на бизнесмена Румен Гайтански. Постройката още миналото лято била обявена за незаконна и имало разпореждане да спре нейното изпълнение.
Това няма как да стане. Когато Вълкът е замислил проекта, се е договорил с най-важните хора в държавата – човека в Росенец и другия с джипката. Затова сега по веригата всички контролни органи и отговорници за спирането на безобразието вдигат рамене, крият се и прехвърлят топката.
Само след 3-4 месеца сградата ще е готова и ще бъде открита. Гайтански няма защо да се тревожи – свършил си е работата с когото трябва.
През това време медии могат да задават въпроси и да пишат сигнали и до арменския поп – никой няма да им отговори конкретно нито ще поеме отговорност. Защото в България е така. Приятел ли си на Доган и Борисов правиш каквото си искаш. Някои наричат това корупция, но за участниците е просто бизнес. Нямал Вълка разрешение за строеж. И какво от това – ето че си вдигна постройката.
Румен Гайтански е онзи бизнесмен, който се прочу с боклука на София. После изчезна за известно време и изведнъж се появи до Доган, с когото направи дори обща фирма през 2018 г.
Опитайте да отидете в ловно стопанство „Искър“, ей така на разходка. Само след минута ще ви наобиколят строги служители, които ще ви „помолят“ да напуснете веднага, а ако започнете нещо да обяснявате, рискувате да по-строго отношение. Но Гайтански-Вълка си строи без разрешителни и си пее, защото му е весело на душата.
Не са нужни доказателства за покровителството на Вълка. Без тях такъв строеж, на такова място просто не може да се случи.
Когато си ортак с такива хора, вратът ти винаги е дебел…

Емил Азар
15.03.2021, 09:21 часа
1252 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha