Богданов е победителят в дебата по Нова телевизия

Богданов е победителят в дебата по Нова телевизия В предаването „Пресечна точка“ по Нова ТВ народният представител от ВМРО Красимир Богданов защити националния интерес на България, в дебат с кандидатите за народни представители Цецка Бачкова от Демократична България и Пламен Ралчев от „Изправи се! Мутри вън!“. Темите на дебата бяха: социална политика, образование и външна политика.
„ВМРО превърна темата за Македония в основна за българската външна политика. България не трябва да отстъпва от интересите си. Не трябва да позволяваме гавра с миналото ни, езика ни, паметта на предците ни и българите дали живота си за национално обединение“, заяви депутатът от Враца.
Повод за думите на Богданов стана коментарът на представителя на Демократична България, в който беше заявено, че България и Северна Македония имат общо европейско бъдеще и трябва да се загърби миналото. На обвиненията, че темата „Македония“ се използва за трупане на предизборен рейтинг Богданов отговори: 
„Явно ВМРО е в 127 годишна предизборна кампания, защото ние никога не сме забравяли за нашите сънародници в Македония, които и до днес са подложени на геноцид, заради българското си самосъзнание“. Той припомни, че в момента Северна Македония протака умишлено работата на двустранната комисия за установяване на историческите факти и използва скъпо платени лобисти, каквито за съжаление има и в България. Богданов подари на водещия Михаил Дюзев най-новата книга на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов „Забравените апостоли на Македония“, с призива да запознава гостите си с Македонския въпрос, преди да изразяват „компетентно“ мнение.
По темата за социалната политика на България депутатът в 44 НС подчерта, че предложените от тях мерки през пролетта на 2020 година са въведени в края на същата година, а именно финансова помощ за пенсионерите, бизнеса, туризма, семействата и децата. Красимир Богданов е категоричен, че тези мерки трябва да станат с постоянен характер, защото българите трябва да усещат подкрепата на държавата, не само по време на криза. С постоянен характер трябва да бъдат и промените в българското образование. А именно реална финансова оценка на учителския труд, който, освен че е призвание е и изключително отговорен. Патриотът припомни, че от много години се говори за въвеждането на електронни учебници, а това все се е отлагало и едва по време на кризата, ускорено се е въвело технологизирането на учебния процес. От ВМРО вече са започнали реализацията на идеите си с въвеждането на предмета „Родинознание“, както и осъществяването на военно обучение. С тези патриотични инициативи ще се възпитават и отглеждат едни достойни, и горди български деца.

ВМРО е с номер 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
26.03.2021, 09:21 часа
2277 2
Коментари

М

29.03.2021, 14:57 часа
Би било добре, ако всички са като него! Умен, образован, с интелект! И РАБОТИ! пОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА бОГДАНОВ!

ох

26.03.2021, 16:16 часа
И на тоо кютук му ареса властта.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha