Бивша проститутка разкри как жените карат мъжете си да изневеряват

Бивша проститутка разкри как жените карат мъжете си да изневеряват В много случаи мъжете се подозират и насърчават да изневерят много преди да решат да го направят. Такова откритие направи бивш служител на елитни ескорт услуги. Предлагаме ви да разберете по-подробно въпроса за измамата. 3 са нещата, които жените правят, когато ревнуват и се страхуват от изневяра. И това само отблъсква мъжете от тях, убедена е бившата проститутка. Въпреки че всички тези методи са много прости, те са много ефективни, за да ви помогнат да се свържете с мъж, вместо да се отдалечавате.

Започвате да изисквате много повече от него в общуването (и спирате да прощавате грешките).
Може да усещате чести пристъпи на ревност и да се чувствате така, сякаш губите контрол над ситуацията, защото съпругът ви не общува с вас по начина, по който очаквате от него. От време на време всеки човек може да изглежда невнимателен, абстрактен или груб и жената може да смята това за знак, че вече не изглежда интересна за любимия човек. Воден от вътрешната параноя, тя може бързо да се развие до състояние „Вероятно той крие нещо от мен“, което от своя страна ви кара да се чувствате несигурни и подозрителни към предателството. Тези чувства се натрупват в дълбините на вашата душа и с течение на времето те могат да пробият, когато сте особено разстроени от нещо. И тогава ще му се развикате или ще кажете твърде много.

Моля, обърнете внимание, че повечето мъже страдат от „тунелно зрение“, докато седят на компютъра, гледат телевизия или четат.
Те не могат да правят няколко неща едновременно - например да четат и да отговарят на вашите въпроси. Това изобщо не се случва, защото те са мързеливи или егоистични... Просто мозъкът им е „зашит“ по определен начин. И така, когато говорите с тях, ако са заети с нещо друго, наистина може да изглежда, че говорите с телефонен секретар. Ако искате да говорите с него по телефона, в началото на разговора попитайте дали има време да говори сега. Не предполагайте, че ако вдигне телефона, той автоматично има свободно време за един час разговор. Много мъже, дори и да са безумно заети, пак ще вдигнат телефона, защото виждат, че точно вие се обаждате. Други приемат обаждания от вас във всяка ситуация, просто защото не искат да слушат упреци, ако не го направят. Затова не започвайте да го заливате с тонове информация веднага щом вдигне телефона. Дайте му време, за да може поне да ви каже дали има шанс да говори сега.

Прогонвате съмнението в себе си върху него.
По-често ревността може да доведе до двойни стандарти в общуването. Мъжете многократно са ми се оплаквали, че техните жени са били готови да общуват с тях по всякакви теми, но що се отнася до сексуалните желания, жените бързо приключват разговора. И те обясниха това с факта, че е срамно, вулгарно и т.н. Ако сте направили това на съпруга си, тогава защо се учудвате? Всъщност причината е проста - ако той ви помоли да се облечете в официален бизнес костюм за прелюдия или да обиколите къщата с екзотично бельо, може да решите, че той ви облича така, защото мисли за нещо друго. Всъщност в повечето случаи това не е така. Ако той се чувства толкова удобно с вас, че има смелостта да поиска нещо специално по полов път, значи правите всичко както трябва! И ако подкрепите фантазията му (разбира се, и на вас трябва да ви е удобно), ще получите неговото неделимо внимание, доверие и сексуална енергия. Е, ако вместо това започнете да му уреждате сцени на ревност, това е просто повреда на връзката ви.

Вие го слушате, но не го чувате.
За добра комуникация първо трябва да се научите да слушате и да чувате, нали? Много мъже казват, че техните съпруги изобщо не знаят как да слушат. И когато слушате, но не чувате съпруга си, тогава най-често предоставяте негативна конотация на неутрална информация, чута от него. Или изцяло преобръщате значението му. Но ако спрете да мислите, че всяка негова дума е фиби, насочена към вас, и започнете наистина да слушате съпруга си, можете да го опознаете повече - и не само сексуално. Един от начините да подобрите комуникацията и доверието е да признаете открито, че понякога ревнувате, без да обвинявате. Това признание ще помогне да се обезвреди ситуацията и дори, може би, да се засмее малко. След него ще ви бъде много по-лесно да говорите с любимия, включително какво го възбужда и какво иска сексуално.
Дали сте съгласни да въведете фантазията му в истинския живот или не, е друг въпрос, но да му дадете възможност да говори за това, без да го осъждате, ще ви помогне да укрепите връзката си.
Не позволявайте на недоразуменията и безпокойството да убият клин между вас - особено ако няма причина за това. 
07.04.2021, 10:00 часа
1078 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha