Вижте как работи библиотеката във Враца от днес

Вижте как работи библиотеката във Враца от днес От днес Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца ще работи с читатели, при спазване на всички обявени противоепидемични мерки, в следния режим:
- В „Заемна за дома” ще се допускат до трима читатели, а останалите ще трябва да изчакат реда си на разстояние не по-малко от 1.5 метра.
- В „Детски отдел“ и филиал в ж.к. „Дъбника“ ще се допуска само по един читател, а останалите ще трябва да изчакат реда си на разстояние не по-малко от 1.5 метра.
- В „Обща читалня“ също може да влиза само един потребител. Отделът ще работи единствено за справки и времето, което може да бъде прекарано в помещението е до 30 минути.
- Отделите „Краезнание” и „Изкуство“ ще работят по заявки, предварително изпратени на имейл: [email protected]. Необходимата информация ще бъде предоставена на следващия работен ден в отдел „Заемна за дома“.
- Справочно-библиографски и информационен отдел ще обслужва дистанционно чрез запитване на имейл: [email protected], фейсбук страницата: fb/libvratsa/ и телефон: 092/626170. Опишете каква информация ще Ви бъде необходима и темата, за която се отнася. В кратки срокове ще върнем на Вашия имейл сканираната информация, с която библиотеката разполага. Важно е да оставите Вашето име и телефон за връзка, за да се свържем с Вас при необходимост.
- В сградата и залите на библиотеката не се допускат хора без маски.
- Всички читатели са длъжни да използват предоставените в отделите ръкавици.
- В сградата на библиотеката не се допуска струпване на хора на опашки и в групи на разстояние по-малко от 1.5 метра.
- Всички върнати книги подлежат на карантина от 72 часа.

Работно време:

Отдел „Заемна за дома“: 

понеделник – петък - 9 – 18 ч.; 
събота - 9 – 14 ч.

„Детски отдел“:
9 – 18 ч.

Отдел „Обща читалня“
9 – 12 ч.
13 – 18 ч.

Филиал в ж.к. „Дъбника“
8 – 12 ч.
13 – 17 ч.

 
01.04.2021, 08:24 часа
795 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha