Андрей Райчев не вижда разбирателство между партиите, очаква Бойко Борисов да се оттегли

Андрей Райчев не вижда разбирателство между партиите, очаква Бойко Борисов да се оттегли Бойко Борисов се държи високомерно. Ако неговото предложение за съставяне на правителство е искрено, то нямаше да е публично. Това смята социологът Андрей Райчев. Той коментира изказването на премиера преди началото на правителственото заседание вчера.
„Борисов ги предизвиква“, смята още Райчев.
Той не очаква да се състави правителство. Според него дори и да се направи кабинет, диалогът в управлението ще е труден.
„Представете си Има такъв народ, Изправи се!Мутри вън! и ДБ да се договорят. Те трябва да се допитват до всеки въпроси. При Демократите има двама съпредседатели, при Мутри вън! – освен Мая Манолова, са Хаджигенов и Бабикян. Слави не може с един да преговаря, камо ли с 5 души“, коментира пред БТВ Райчев.
Той допуска, че ще има избори до дупка, макар че това ще е лошо за страната. Прогнозира и по-голям крах на БСП при евентуален предсрочен вот.
„Страшна криза е в БСП. При нови избори те може да са трета, та дори четвърта и пета сила. Унижението е голямо“, заяви социологът.
Андрей Райчев смята, че Корнелия Нинова отдавна е трябвало да бъде в оставка. Той подчерта, че оцеляването на БСП е важно за българската политическа система.
Социологът обърна внимание, че с излизането на Бойко Борисов от властта, ще се отворят дефицити. 
08.04.2021, 10:49 часа
1447 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha