Вижте тези 5 неща, по които мъжете се различават в емоциите от жените

Вижте тези 5 неща, по които мъжете се различават в емоциите от жените Когато стане въпрос за връзка, няма как да не се стигне и до вечната тема за различията между жените и мъжете, и по-точно за начините, по които двата пола изразяват чувствата си. Мъжете и жените наистина са изключително различни в разбиранията на чувствата, в преживяванията им, особено в изразяването им. При мъжете има някои основни разлики в изразяването на чувствата и нуждите във връзката. Ето някои от най-осезаемите от тях.

Мъжете имат необходимост да бъдат нужни
Тази нужда е кодирана от векове. От ранни времена мъжете са излизали на лов в търсене на храна, бранели са селата, в които живеят семействата им, водили са войни. Всичко това се натрупва генетично в мъжката психика. Мъжът изпитва нужда да се чувства необходим. Не го лишавайте от това чувство. Много жени могат да се справят с мъжка работа не по-зле от мъжете, но ако искате да имате щастлива връзка, отстъпвайте леко назад и позволявайте на партньора си да ви помага. Това е изключително важно за всеки мъж.

Мъжете искат да се чувстват оценени
Дълбоко в себе си мъжете имат нужда жените да одобряват и оценяват това, което правят. Те искат да виждат положителното въздействие на усилията им, което се отразява върху нежната им половинка. Няма значение дали става въпрос за малки или големи неща в живота – винаги изразявайте признанието и одобрението си към партньора до вас. Това може да направи връзката ви още по-дълбока.

Мъжете имат нужда да знаят, че половинката им разчита на тях
Показвайте на партньора си, че разчитате на него. Това е важно за мъжкото его и самочувствие. Свързано е с нуждата на мъжете да се чувстват необходими на нежните си половинки. Жената може да помогне много на мъжа, като му даде да разбере, че му е благодарна, че се опитва да направи най-доброто за нея.

Мъжете се нуждаят от време, което да прекарат сами
Много жени правят грешката да задушават половинките си с постоянно присъствие. Те изискват от тях във всяко свободно време да бъдат заедно. Мъжете нямат тази нужда. Те имат необходимост да прекарват време сами или с момчетата. Давайте им тази възможност, ако искате мъжът до вас да е щастлив и да ви цени още по-високо. Имайте му доверие.

Мъжете също преминават през нормалните фази на сближаване и отдалечаване
В една връзка, особено ако е продължителна, е нормално да има спадове и възходи. Всеки от партньорите може да се почувства по-нещастен в даден момент или някакви проблеми да предизвикат отдалечаването му. След това следва сближаване или повторно отдалечаване. Тези периоди са характерни не само за жените, но и за мъжете. Не мислете, че ако мъж се отдръпне това е краят на връзката. Мъжете също са емоционални същества и изпитват същите колебания в емоциите, като жените – просто ги изразяват по различен начин.
15.04.2021, 10:00 часа
504 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha