Да ядеш и да отслабваш: 9 храни, които унищожават мазнините в тялото

Да ядеш и да отслабваш: 9 храни, които унищожават мазнините в тялото Да ядеш и да отслабваш – това е мечтата на всяка жена. На малко щастливки обаче им се получава. Причината е, че не знаят какво да ядат.
Има храни, които се борят с мазнините. Непривлекателните гънки може да изчезнат без хранителни ограничения и строги диети. Добре заситени, с тях ще сте винаги с широка усмивка и тънка талия.
Ограниченията не влияят само на настроението, но и на здравето ни. За да направите услуга сами на себе си – заложете на тези 9 продукта.
Нискокалорични, вкусни и първи противници на мазнините, те трябва да присъстват неотлъчно на трапезата ви. Вижте в полезната кои храни буквално "ядат" мазнините и ще ви помагат ден след ден да изглеждате добре и да се чувствате здрави:

Артишок
Редовната консумация на артишок дава естествен контрол върху съдържанието на калории в храната.

Печени картофи
Нискокалорични, те се разграждат напълно. Богати на калий, те са полезни за мускулите и мъжката сила. Варени картофи с кожите са полезни само, ако са пресни.

Маслини
Десет маслини на ден или лъжица зехтин помагат да се преборите с килцата. Те подобряват абсорбцията на мазнините и премахват токсините.

Бадеми
Тайната на успешното отслабване е честото и разделното хранене. Бадеми с пресни плодове са най-добрата междинна закуска, тъй като тези ядки са пълни с фибри.

Кисело мляко
Полезно е само ако мазнините не са повече от 2%. В него има калций и протеин. То подобрява чревната микрофлора и е подходящо за хора с лактозна непоносимост.

Яйца
За да ви помогнат да отслабнете, трябва да ги приемате варени. Едно яйце съдържа 15% от дневната протеинова норма. Ако не може да ги ядете за закуска, то поне ги включете в някое от другите две основни хранения.

Фасул
Червеният боб е най-простият и евтин продукт, който помага на лесното асимилиране на растителни протеини, минерали и витамини. В него има диетични фибри, благодарение на които е и много ефективен при отслабването.

Зеле
Прясно, сготвено или кисело – то засища, има полезни фибри и увеличава производството на здравословни клетки в тялото. Всичко това го прави перфектната храна за всяка част от денонощието.

Стафиди
Смелете 100 г стафиди, сушени кайсии, 400 г сливи, 200 г шипка, подправени с малко мед. Приемайте по 1 с.л. от полученото на ден и ще отслабнете. Тези продукти имат ниско съдържание на калории, помагат да асимилирате храната, превръщайки я в енергиен и витаминозен комплекс и преди всичко не водят до отлагане на мазнини. Комбинацията засища, което води и до занижен прием на други храни.
 
08.04.2021, 14:49 часа
1643 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha