Българка обвини холивудския актьор Арми Хамър в изнасилване /видео/

Българка обвини холивудския актьор Арми Хамър в изнасилване /видео/ През март жена, известна само като Ефи, отправи много сериозни обвинения в изнасилване към актьора Арми Хамър, звезда от филмите "Призови ме с твоето име" и "Мъжът от U.N.C.L.E.". Тази седмица стана ясно, че истинското име на Ефи е Ефросина Ангелова и е българка.
Ефросина опита да запази самоличността си в тайна, но руски интернет потребители успяха да намерят профила й в инстаграм и фейсбук. Снимки показват, че младата жена е била в Лос Анджелис през 2017 г., когато твърди, че е била изнасилена от актьора, пише ladyzone.bg.
Ефи сподели ужаса от преживяното в емоционално видео, в което разказа как е била нападната от актьора.
"На 24 април 2017 г. Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на 4 часа", разказа тя през сълзи. "Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по лицето ми."
Жената, която се представя като Ефи, се запознава с актьора във фейсбук през 2016 г. Тогава тя е само на 20, а той е женен за тв водещата Елизабет Чамбърс.
"Като поглеждам сега назад осъзнавам, че той използваше тактики за манипулация, за да упражнява контрол над мен, докато не загубих самата себе си", разказа още Ефи. "Той често подлагаше на изпитание отделеността ми към него, пренебрегваше границите ми и ставаше все по-агресивен в психологическо, емоционално и сексуално отношение."
Според адвокатката на Ефросина тя разполага с доказателства, които подкрепят твърденията й и смята, че обвиненията трябва да бъдат разследвани. От друга страна адвокатите на Арми Хамър отхвърлят възможността да има каквато и да е истина в твърденията за сексуално насилие.
Ефросина Ангелова не е първата жена, която обвинява в подобно нещо актьора. Още през януари няколко жени разкриха, че са имали сексуални отношения с него и той е споделял притеснителни фантазии за насилие и дори канибализъм.
Заради скандала актьорът загуби ролята си във филма "Shotgun Wedding", в който участва и Дженифър Лопес.

08.04.2021, 15:29 часа
1158 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha