Инж. Десислава Тодорова: Община Борован е кауза за мен, отказвам се от депутатското място

Инж. Десислава Тодорова: Община Борован е кауза за мен, отказвам се от депутатското място Силно послание публукува кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова на личния си профил във фейсбук. Тя обяви, че въпреки огромната подкрепа за кандидатурата й за народен представител от VI МИР се отказва от поста, за да продължи да добрува на жителите на Борован.
Ето какво написа инж. Десислава Тодорова:

Скъпи приятели, 
Благодаря за огромната подкрепа!Благодаря на всички Вас ,които гласувахте по съвест, гласувахте с разум и сърце.Нямах възможност да стигна до всички, предвид пандемичната обстановка, но изборният резултат показва Вашето доверие и подкрепа за мен - 1 106 гласа . 
ДПС е първа политическа сила в община Борован. ДПС е единствената партия, която влиза с увеличено доверие в 45-то НС. Това не ни прави победители, но ни показва и осезаемо желание за промяна .
Сърдечно благодаря на всеки един от Вас, който ни се довери и гласува; на членовете на СИК и РИК; на членовете на комисии,които предаваха бюлетини до късно през нощта; на екипа ми ,които работиха неуморно в тази различна кампания. Ние заедно притежаваме силата! Ние сме тези, които избираме как да живеем! Изборите са отговорност на всеки един от нас! Иборите минаха, но ние си оставаме съграждани и приятели! 
Всяко нещо в този живот е отражение на избор, който си направил. Аз направих своя труден и личен избор. Вчера заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото си като кандидат за народен представител в Шести избирателен район - Враца. Оставам кмет на Община Борован. Пожелавам успех на избраните народни представители. Благодаря за подкрепата. Вашето доверие е огромна отговорност. Изборите се провеждат, за да се направи правителство и да има управление на дъжавата, за да се изпълни това, за което политиците говорят.
Управлявате Вие, а не един човек! За мен община Борован и област Враца са кауза! Бъдете здрави! Бог да пази България!

Винаги Ваша,
инж. Десислава Тодорова
08.04.2021, 21:39 часа
2760 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha