Откриха тялото на мъж, починал преди 10 години в Норвегия

Откриха тялото на мъж, починал преди 10 години в Норвегия Тялото на мъж, починал преди приблизително десет години, бе открито в апартамент в норвежкия град Осло, предаде Скайнюз, цитирана от БТА. 
"Трупът на възрастния човек е бил намерен случайно от портиера на жилищната сграда, който вчера е искал да провери изправността на противопожарната сигнализация. Ние предполагаме, че мъжът е починал през март или април 2011 г. Колегите откриха върху шише с мляко надпис "Най-добър до: 10 април 2011 г.", това каза говорител на полицията в норвежката столица.
"В пощенската кутия бяха намерени битови сметки от 2013 г. При последвала проверка бе констатирано, че изплащането на пенсията на човека е било преустановено преди три години и половина", посочиха още от полицията.
"Съседи описаха покойния като много затворен човек, който не е общувал почти с никого. Вероятно той е имал проблеми с роднините си и заради това те не са го търсели", предположи британската медия.
"Случаят с тялото предизвика възмущение в скандинавското кралство. Много норвежци отправиха критики към властите в една от най-социалните държави в света, че не полагат достатъчно грижи за самотните възрастни хора", допълни Скайнюз.
09.04.2021, 15:49 часа
1291 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha