Дори и катастрофа с джип не успя да спре похода на "Левски" /Лом/ към Втора лига

Дори и катастрофа с джип не успя да спре похода на "Левски" /Лом/ към Втора лига Лек инцидент на път за Свищов претърпял автобусът на "Левски" (Лом). Край Козлодуй джип се ударил в клубното возило. Футболистите и треньорите се отървали само с уплаха и били извозени с друг рейс до стадион „Академик“.
Там лидерът в класирането на Северозападната трата лига надигра категорично едноименния отбор на домакините, макар че спечели само с 1:0. Разписа се с диагонален шут в 20-та мин. Лъчезар Ковачев, след извеждащо подаване от ляво на Мариян Огнянов. Малко преди това Петко Петков с летящ плонж с глава насочи топката във вратата, но вратарят на "Академик" Виктор Владимиров изби в корнер. В 36-та мин. Кристиян Григоров стреля с глава, но отново стражът на „студентите“ спаси.
След почивката Пиер Пиеров нацели гредата. Победата е 20-та за отбора на "Левски" (Лом), който продължава да има аванс от 8 точки пред втория в класирането "Вихър" (Славяново), спечелил с 2:1 гостуването си на "Бдин" (Видин).
"Левски": Деян Вълков, Алекс Георгиев, Гален Ненов (78-Цвети Неделчев), Йордан Георгиев, Кристиян Григоров, Лъчезар Ковачев (70-Лъчезар Георгиев), Мариян Огнянов, Мартин Динов (60-Пиер Пиеров), Петко Петков (78-Васил Сапунджиев), Николай Христов-кап., Николай Николов.
12.04.2021, 11:23 часа
1243 1
Коментари

Леле Мале

13.04.2021, 22:45 часа
Засилили са се към ЕфбетЛига, а Ботев Враца към Б, а после към В група, на тяхното място
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha