Иван Бакалов: Боеко щял да се върне на бял кон. Може, но засега само в цирка

Иван Бакалов: Боеко щял да се върне на бял кон. Може, но засега само в цирка Някои плашат, че с нови избори наесен Боеко щял да се върне на бял кон. Може, но засега само в цирка. С униформа на генерал и накичен с ордените и значките си като главен секретар, дето му ги давали от цял свят, че преборил мафията.
Теоретично е възможно след време, само ако БСП му пристане, защото патреотите и да се обединят, и да влязат, няма да стигат за ново правителство с башбакан Борисов.
В БСП Боеко си има подводници, на които телевизиите щедро даваха думата преди изборите. И сега пак ги изкараха на екран. Както казваше по-рано Кирил Добрев - сега не е време за конфронтация, а за диалог. Мамин сладък. Само това му е шансът на Боеко.
А насипното дясно помогна на Борисов да направи кабинет през 2014 г., сега му помага като не иска да подкрепи правителство на ИТН. Друг един генерал - Атанасов - се изтапани, че ДБ били готови да вземат мандат за правителство и да го направят. Демек - ние няма да подкрепяме тях, ама те нас ще ни подкрепят. И този е за генералска униформа и бял кон.

Иван Бакалов, фейсбук
12.04.2021, 15:49 часа
1109 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha