На косъм от белята! БМВ едва не претрепа двама моториста в центъра на Монтана /снимки/

На косъм от белята! БМВ едва не претрепа двама моториста в центъра на Монтана /снимки/ БМВ предизвика катастрофа с двама моториста в центъра на Монтана, научи BulNews.
Пътният инцидент е станал вчера, на улица "Александър Стамболийски" в града на Огоста.
Лек автомобил БМВ с монтанска регистрация излизал от ул. "Васил Левски", като при включването в движението на главната улица не изчакал преминаващите коли, а навлязъл в насрещната лента. С маневрата си водачът на немското возило засякъл два мотора, които били управлявани от баща и дъщеря. Рокерите не успели да реагират и да спрат навреме, при което момичето, управляващо втория скутер, паднало и се повлякло на асфалта, а след това се забило в мотора на баща си, който се движил пред нея, и го повалило.
На кадри, качени в социалната мрежа, ясно се вижда как колата, станала причина за удара, останала непокътната, но свидетели на случката разказаха пред наш репортер, че момичето е с наранявания. След инцидента то не е могло да стъпи на крака си и има рана над таза.
На мястото е пристигнал полицейски екип, който уточнил, причините, довели до произшествието, и съставил акт на водача на БМВ-то.
 
13.04.2021, 11:30 часа
4856 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha