"Има такъв народ": Шокирани сме от депутатите на ГЕРБ

"Има такъв народ": Шокирани сме от депутатите на ГЕРБ Парламентарната група на "Има такъв народ" е шокирана и омерзена от парламентарната група на ГЕРБ. Причината - една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Това обяви в пост във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. Той цитира текст, написан от друг депутат от партията - Филип Станев. Станев поискал да напише нещо, което Слави да публикува.
"Използват се подвиквания като: "К'ва си ти, ма?", "Я, трай бе, глупак!", "Ти знаеш ли кой съм аз, къв' си ти бе?", "Ела ми отвънка бе, тъпак!", "Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!" както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма!", гласи разказът на Станев. И продължава: "Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ."
"Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би...", завършва Станев, явно препращайки от записите, разпространени миналото лято, в които се чуват цинизми, включително и към тогавашната председателка на парламента Цвета Караянчева.
17.04.2021, 14:45 часа
1859 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha