Харемът на Бойко I го погребва от любов, той диктува ритуала с есемеси

Харемът на Бойко I го погребва от любов, той диктува ритуала с есемеси Харемът, защото и немалко мъже в парламентарната група на ГЕРБ имат поведение на държанки на своя лидер. Съжалявам, но е очевидно. Щях да ги наричам депутати и народни представители, но видях и чух бутане и крясъци, каквито са присъщи за поведението в един харем, според описанието на вещи по темата. Такъв познавач е кралят на Тайланд Рама Х.
Той признава, че съществува проблем, когато ходи на почивка в алпийския курорт Гармиш-Партенкирхен, защото десетките жени, обслужващи и охранители на харема вдигат голяма гюрултия. Налагало се лично той да въвежда ред…
Бойко I и неговият „харем“ вече имат проблем. За два дни хората му в парламента постигнаха шум и децибели, на които ще завиди и групата Kiss… Всички крясъци, спорове, тропания с крака и по банките бяха насочени към отклоняване на искането на всички парламентарни групи извън ГЕРБ премиерът в оставка да бъде изслушан в пленарна зала за Плана за възстановяване и за похарчени милиарди през последните няколко месеца неясно за какво.
НЕ, НЕ и НЕ! Не го дават гербаджийските депутати. Готови са да влязат в ръкопашен бой, да го бранят със зъби и нокти. Не го дават и туйто. Било унижение, било обидно, нечувано и пр. Драмата рискува да премине в трагедия, а оттам – в трагикомедия, както учи историята.
Само че харемът не се хвърля толкова самоотвержено само от любов - синалите за тропане и крясъци дава самият господар, който в петък засипвал с есемеси активистите в НС с депеши да тропату атакуват, да не допуснат финансовия министър Ананиев да говори и пр. Получава Десислава Атанасова телефонно указание от Боса и веднага изпраща Лъчо Иванов да бави времето с глупости от трибуната. Слеващ есемес и започва тропане по банките и скандирания, в които за жалост са принудени да се включват е разумни хора от ГЕРБ...
И за какво е целият панаир? Че Бойко I трябвало да говори за Плана и да отговори за милиардите. Е и? Какъв е проблемът. Нали той не спира да говори за милиони и прекрасни неща сторени от него и кабинетът му по магистрали, села и паланки? Какъв е проблемът да изговори същото в пленарна зала и да затвори големите уста на критиците му?! Щом всичко е законно и е в  осигуряване на светло бъдеще на българите и България що да не се яви на парламентарната трибуна?
Харемът май още не е разбрал, че Кралят Слънце е детрониран. Той дължи обясненията, за които го викат в НС не на депутати, а на всички граждани в държавата и извън нея. На десетина милиона българи той дължи отговори, защото сме най-бедни, болни и умиращи в Европа. Ако е убедителен, точен и истината е тази, което той твърди от джипката, само ще спечели. Брей, този човек е дал сърцето и душата си за нас, направил е животът ни добър и красив, а ние… И ще има десет милиона посипвания на глави с пепел, както е казал народът.
Тук изниква екзистенциалният въпрос: Защо той не иска, а харемът толкова яростно не дава да говори пред парламента?
Дали пък не са изгубени няколко фактури за дребни суми от похарчените милиарди?
От това ли се страхуват конкубините на Бойко I в парламента? И въобще, не осъзнават ли, че колкото повече се държат като конкубини това води до превръщането му в политически труп?
Е, тяхно право. Всъщност колко от тях ще плачат искрено?…

Емил Азар, "Фрог нюз"
17.04.2021, 16:09 часа
2138 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha