Срамота, колеги! Врачанският „Конкурент“ опорочи тъгата на Монтана по виден дарител /доказателство/

Срамота, колеги! Врачанският „Конкурент“ опорочи тъгата на Монтана по виден дарител /доказателство/ Сайтът на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ опорочи по недопустим начин тъгата на жителите на Монтана по виден дарител, видя агенция BulNews.
Вчера главният редактор на потъналия в забрава електронен портал Георги Александров, известен в обществото като Гошо Синдика, публикува новината, че е починал живеещият във Франкфурт голям дарител Димитър Маринов. В поместения материал напоително се напомня на читателите какъв родолюбец е бил покойникът, като се цитира и кметът на Монтана Златко Живков, който е заявил, че си е отишъл един голям българин.
Всичко щеше да е наред, ако Гошо Синдика не беше объркал името на този знатен спомоществовател и вместо родното му име Кирил, не беше го прекръстил на Димитър. Грешката беше видима около час и едва след като BulNews публикува своя материал за кончината на видния българин, от „Конкурент“ се усетиха и тихомълком я отстраниха.
За претенциозен журналист като Георги Александров това е чутовен гаф. Да тръбиш непрекъснато във вестника и сайта си комплексарските „Конкурент-сайтът на Северозапада“ и „Конкурент-пулсът на Северозапада“ и да не можеш да напишеш вярно поне едно име, е твърде показателно. Очевидно зад фасадата на умиращото издание цари пълен непрофесионализъм, съчетан с некомпетентност.
След тази обидна грешка, която опорочи паметта на родения във Винище Кирил Маринов, кметът на Монтана има пълното право да прекрати договора си за информационно обслужване с „Конкурент“. Няма никаква логика да се плаща на такава медия, а насреща да се получава боклук.
И знаете ли кое в крайна сметка е най-лошото? Това, че все още излиза вестника и работи сайтът на „Конкурент“? Не.
Най-лошото е, че арогантният главен редактор Георги Александров не се извини за бруталната издънка. А това е обида за всички близки, роднини и приятели на най-големия дарител на Монтана.
Затова напълно заслужено читателите могат да започнат да бойкотират сайта и да спрат да четат фейк новините на „Конкурент“. Всекидневникът вече фалира, време е и фабриката за фалшиви новини да бъде затворена.
21.04.2021, 08:38 часа
3347 1
Коментари

Мистър справедливост

21.04.2021, 08:49 часа
От боклукчив човек може да очакваш само боклук. Що не вземе да се занимава със земеделие в Ружинци? Сигурно ще му стават доматите и краставиците.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha