Удар на полицията! Тарашиха вила във врачанските лозя и апартамент, намериха контрабандни цигари /снимки/

Удар на полицията! Тарашиха вила във врачанските лозя и апартамент, намериха контрабандни цигари /снимки/ Полицаи са намерили огромно количество контрабандни цигари след тараш във вила във врачанските лозя и апартамент в града, съобщиха от МВР.
Вчера служители от Сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при областната дирекция на МВР във Враца са провели специализирана операция с цел пресичане, разкриване и документиране на престъпления, свързани със съхранението и разпространението на акцизни стоки без български акцизен бандерол.
В автомобил, паркиран пред вила във врачанските лозя, стопанисвана от 49-годишен мъж, който е криминално проявен, са били намерени и иззети 68 000 къса цигари от различни марки, без български акцизен бандерол. В специално изграден тайник в същия имот са били намерени и иззети 34 600 къса цигари без български акцизен бандерол. В хода на процесуално-следствените действия е извършено претърсване в апартамент, мазе и гараж във Враца, собственост на същото лице. Там са били намерени и иззети са общо 25 540 къса незаконницигари от различни марки. Общото количество на конфискуваната стока е 128 140 къса /13 мастербокса/.
По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234, ал. 1 от НК. 
23.04.2021, 11:09 часа
3293 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha