Тони Йорданов направи първа копка на модерна кооперация във Враца /снимки/

Тони Йорданов направи първа копка на модерна кооперация във Враца /снимки/ С водосвет, отслужен от Врачанския митрополит Григорий, бе дадено начало на строителството на нова кооперация във Враца.
Инвеститор в нея е водещата строителна компания от Мездра "Инертстрой-Калето".
"Знаете, че инвестираме основно в Мездра, но вярваме в развитието на целия регион. Бяхме закупили този парцел преди време и сега решихме да изградим кокетна кооперация. Тя ще е втората ни във Враца и четвъртата общо, заедно с двете в Мездра. Новият блок ще включва 25 апартамента и 2 магазина на партерния етаж. 10 подземни гаража ще бъдат предоставени за удобство на собствениците, а към всеки апартамент има мазе. Общата застроена площ е 2500 кв.м. и е доста по-малка от тази на хотела и винарския комплекс, така че вярвам, че ще се справим за по-малко от година", заяви собственикът на фирмата Тони Йорданов.
Архитектурният проект е дело на арх. Данаил Дилков, а кооперацията се намира на бул. "Васил Кънчов", недалеч от митницата.
Модерно и качествено строителство гарантират от инвеститора. Първата копка на обекта бе направена от мъжете във фирмата - Тони Йорданов и Цанко Петков и синовете им Цветан, Стефан и Данаил, които завъртяха кирката и показаха, че са готови да поемат контрола над бизнеса.
По-нежната част- съпругите - Надя и Краса, имаха честта да разбият шампанското, за да върви обекта гладко.
Церемонията завърши с коктейл и наздравици за успех на начинанието.
26.04.2021, 11:33 часа
9205 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha