Плеймейтката с естествен бюст №1 Ани Грудева с молба към Слави Трифонов /снимки/

Плеймейтката с естествен бюст №1 Ани Грудева с молба към Слави Трифонов /снимки/ "Слави Трифонов трябва да се помири с Бойко Борисов! Харесвам го много още от малка, а на изборите пътувах след уникален купон цяла нощ на морето до София, за да гласувам за него",сподели естествен бюст №1 сред плеймейтките Ани Грудева.
Ани, която два пъти грабва титлата "Еротик модел" и впечатлява с изваяните си форми, е категорична, че дългогодишното приятелство между Трифонов и Борисов трябва да се възстанови и двамата да управляват заедно. Но с една много важна подробност.
"Правя партия на плеймейтките в България. Аз ще я оглавя, а в нея ще влезе и моята най-добра приятелка - Биляна Иванова. Останалите ще събера след попълване на анкета. Нашият слоган ще бъде "Красивите жени ще оправят България". Като един съвременен Робин Худ ще взимаме от богатите и ще даваме на бедните. Ще прескочим 4-процентовата бариера и ще направим тройна коалиция с Бойко и Слави. Тогава ни очаква истински просперитет", сподели плеймейтката и добави, че едно от предизборните й обещания е премахване на ваксинационния паспорт за пътуване зад граница и особено в топли и екзотични страни като Доминикана, където скоро Ани ще се отдаде на заслужена почивка.
Секси брюнетката е убедена, че следващите избори той ще бъде номер 1.
"На следващото гласуване той ще може да мобилизира много по-голям вот за "Има такъв народ", особено след като се отворят заведенията и ще могат да се изнасят концерти. Сигурна съм, че на следващите парламентарни избори той иска да бъде победител и така ще стане", категорична е Ани.
Еротичната моделка смята, че дългогодишното приятелство между Бойко и Слави би могло да се завърне и то да бъде налице и занапред.
"Съвсем друго е желанието за победа. И аз сядам след конкурс да се забавлявам с моите колежки и приятелки, но преди надпреварата за короната усилията са насочени само към нея", разкрива още красавицата.
16.06.2021, 09:00 часа
2342 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha