Уникално шоу изненада жителите и гостите на Враца за Великденските празници /видео/

Уникално шоу изненада жителите и гостите на Враца за Великденските празници /видео/ Община Враца организира уникално шоу и изненада жителите и гостите на града за Великденските празници. Върху 6-метрова водна стена бяха проектирани авторски филми за едни от най-красивите кътчета на България.
Хидро екранът е тип водна завеса с дюзи, монтирани на няколко реда, а прожекционната повърхност се получава от дребни капки вода. Проектът струва на общината около 40 хиляди лева.
"Виждал съм подобни клипове в други страни и си казах – защо пък да не го направим и ние във Враца. Така или иначе бяхме реализирали проекта за водното огледало. Просто закупихме допълнителна апаратура, която монтирахме и ето, стана. Не струва чак толкова много. Възможно е и се надявам да се хареса на всички, които го гледат", споделя кметът Калин Каменов.
До момента в България има само още една такава водна стена, но на нея хората могат да се любуват само по празници, докато във Враца това ще бъде възможно и в петък, и в събота всяка седмица, а по време на настоящите празници – всяка вечер до 8 май включително.

03.05.2021, 15:20 часа
2138 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha