Бесни видинчани към кмета: Цветан Ценков, засрами се, градът ни тъне в мизерия /снимки/

Бесни видинчани към кмета: Цветан Ценков, засрами се, градът ни тъне в мизерия /снимки/ Жителите на Видин не спират да недоволстват от управлението на кмета Цветан Ценков, научи агенция BulNews.
Будните граждани са бесни заради заобикалящата ги мизерия и мръсотия из целия областен център. Видинчанин е публикувал в социалната мрежа фейсбук снимки от единствената тоалетна в Крайдунавския парк, собственост на общината. Мъжът е останал потресен от смрадта, която заварил в санитарното помещение.
Видинчанинът споделя, че е сигнализирал в общината за безобразното състояние, в което се намира тоалетната, като от там не са предприели никакви действия. Отговорът на „обичания от всички“ градоначалник Цветан Ценков е бил: „Видин никога не е бил по-чист“.
В Крайдунавския парк, където се намира тоалетната, са правени великденски базари и са посрещани гости, които са станали свидетели на абсурдната за европейски град мизерия.
Видинчани не спират да се надяват кметът да вземе отношение по безбройните проблеми в града, но с нехайството си Ценков не спира да доказва, че неволите на неговите избиратели не го интересуват.
06.05.2021, 08:40 часа
3428 1
Коментари

Оф

06.05.2021, 12:27 часа
Мездра е в същото положение. На кмета само проекти от Европа му трябват, но в града не е на лице нищо. В друг град толкоз кучета по улиците няма .Не можем да се отървем от тоя некадърен кмет.И кой ли го избира ми е интересно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha