Червен картон провали "Ботев" /Враца/ срещу "Славия" в София

Червен картон провали "Ботев" /Враца/ срещу "Славия" в София "Славия" победи с 2:0 "Ботев" (Враца) в мач от втория кръг на четворката, бореща се за спасение в efbet Лига.
"Белите" бяха по-активният тим през по-голямата част от срещата и заслужено стигнаха до успеха. Той можеше да бъде и по-изразителен, след като домакините пропуснаха и дузпа, а гостите играха повече от половин час с човек по-малко. Автори на попаденията бяха Калоян Кръстев и Питър Макрилос.
Така "Славия" изскочи на първо място в четворката, бореща се за оставане. “Белите” са с 27 точки на върха, докато "Ботев" остава втори с 25. Трети е тимът на "Монтана" с 24, а на дъното е "Етър" с 22.
Резултатът бе открит от домакините в 12-ата минута. Тогава след центриране от пряк свободен удар Калоян Кръстев засече топката във вратата си глава.
В началото на втората част "белите" получиха право да изпълнят дузпа. Чавдар Ивайлов задържа в наказателното поле Радослав Кирилов, за което съдията посочи бялата точка, а халфът на гостите получи втори жълт картон. При изпълнението Питър Макрилос вкара топката във вратата, но реферът сметна, че при изпълнението играчи на "Славия" са навлезели в наказателното поле по-рано от позволеното и изпълнението трябва да бъде повторено. При втория си опит обаче Дамян Дамянов спаси удара на австралиеца.
В 82-ата минута на мача все пак Макрилос реализира. Кирилов стреля към вратата. Дамянов отрази удара му, но топката отиде на крака на халфа и той на празна врата реализира. 

"Славия" 2:0 "Ботев" (Враца)
1:0 Кръстев (12)
2:0 Макрилос (82)

Стартови състави:
"Славия": 13. Вуцов, 3. Томбак, 55. Христов, 23. Виячки, 19. Антовски, 17. Дост, 77. Вълчев, 7. Макрилос, 71. Стоев, 10. Кирилов, 9. Кръстев 
"Ботев" (Враца): 34. Дамянов, 37. Керчев, 18. Миланов, 77. Николов, 5. Ничев, 24. Н’Диайе, 23. Златински, 17. Ивайлов, 10. Атанасов, 9. Генов, 20. Бабунски
06.05.2021, 21:45 часа
1338 2
Коментари

Без интелект не става

06.05.2021, 22:45 часа
За пореден път забелязвам, че на повечето от играчите им липсва остър и бърз ум в дадените ситуации, а това е много важно в модерния футбол, и Моуриньо да дойде за Треньор, няма да може да им помогне. Друг е въпроса, че се закъсня със смяната Чавдар

Сухия и Великата като мен.

06.05.2021, 22:20 часа
Великов, защо чака да му дадат червен картон, а не го смени навреме, като ясно се личеше, че момчето не е настроен и не е в часа за този мач? Е не само той де целия отбор беше в това състояние, неадекватни отишли на разходка до София.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha