С пожелание за попътен вятър Лесотехническата професионална гимназия в Берковица изпрати випуск 2021 /снимки/

С пожелание за попътен вятър Лесотехническата професионална гимназия в Берковица изпрати випуск 2021 /снимки/ Следвайки традицията учители, ученици и родители днес изпратиха випуск 2021 от Лесотехническата професионална гимназия в Берковица, съобщиха от местната администрация.
Гости на тържественото събитие бяха зам.- кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, Сашко Каменов – Директор на РДГ – Берковица, Венета Асенова - Главен експерт „Образование“. Г-жа Георгиева поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от учебното заведение с пожелание за творческо мислене, иновативни идеи, амбиция и търпение, успех и просперитет.
Изпълнението на музикантите от Младежкия духов оркестър – Берковица към НЧ „Иван Вазов-1872“ внесе празнично настроение и колорит, а Яна и Благослава Михови, с ангелските си гласове, трогнаха всички присъстващи. Христина Христова – Директор на учебното заведение, поздрави випускниците, пожела им сбъднати желания, попътен вятър и успешна бъдеща реализация и връчи грамоти на отличниците. Прочувственото слово на Теодора Иванова, от името на всички родители, силно развълнува учителите и абитуриентите.
Еуфорията от преживяването бе завладяла абитуриентите и техните възгласи огласяха училищния двор. Най-вълнуващ бе моментът, когато абитуриентите се простиха със знамето на учебното заведение и символично се разделиха с любимото си училище, учителите и своите съученици.
Емоциите и положителното настроение владееха випускниците и с усмивките си докосваха сърцата на всички присъстващи на събитието. Трогателна е раздялата на вече порасналите момичета и момчета с любимото училище, с учителите, със съучениците. Пътят, по който те ще поемат, е към усъвършенстване и кариерно израстване, към сбъдване на желанията и постигане на целите.
14.05.2021, 16:49 часа
1524 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha