Арман Бабикян: Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот с Бойко Борисов

Арман Бабикян: Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот с Бойко Борисов "Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот с премиера. Комисията за ревизия беше гласувана от всички. Тя показа, че след като сме изритали страха, има хора, които говорят. Нещото, което ме смрази беше поведението на ГЕРБ. Те не се интересуваха дали има хора, които са били потискани. Там имаше едни орди, които блъскаха, удряха и не даваха на човека да говори. Приличаха от сцена във филм, в която мафията не иска да чуе", заяви пиар-експертът Арман Бабикян от ИМВ по БНТ.
"Вижте какво направи президента – модерни икономисти, завършили на Запад, има хора от протеста, от ляво и дясно. Съдържа се философията на това как трябва да се съберат несъбираеми множители. Който не види тази картина, ще катастрофира при съставянето на следващия кабинет. Площадът е на една крачка. Ние сме площадни хора. Ако мутрите са във властта, ние ще сме на площада. Радвам се за проф. Минеков. Това е висока оценка за него. Нека да покаже поне как трябва да бъде.
Трябва да се даде формулата на това как искаш да го направиш.  В кабинета има чудесни хора. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове, съдържа философията за справяне с погрома, извършен върху нацията ни през последните 12 години. Трудно е.
Не  е въпрос в листите, а във философията на проектите, които човек е готов да предложи. Със сигурност можеше много повече. Здравната криза продължи да се управлява по стария начин. Планът за развитие трябваше да бъде внесен в Брюксел. Мутри вън е важна работа. Тя трябва да се случи и засяга цели ешелони от властта.
Никой не се дразнеше от „Мутри вън!“ на площада. Въпросът не е в красотата на фразата, а в политическото действие. Нашата група беше малка, но ефективна. Групата показа много висока парламентарна ефективност. Мутрите, за да изпаднат от властта, трябва да има такива, които да ги изритат. Въпросът е дали могат да се положат колективни усилия за това. А кой как ще се казва, не е важно. Важно е хората да живеят по-почтено, да има икономика, да не бягат децата.
С Татяна Дончева няма напрежение. Всеки изказва мнението си. Силата на площада е в това ,че събра много разноцветни хора. Опитът на 45-то събрание подсказа, че ще се налагат компромиси на национално ниво, за да има кабинет в България. Хората трябва да са готови на трудни решения. Към днешна дата при коалицията ни няма разпадане. Събирането носи сила. Трябва заедно, независимо от личните чувства, коментира още Бабикян.
15.05.2021, 13:51 часа
1367 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha