Напрежение пред съда в Разлог: Гледат мярката на роми, пребили момче в четвъртък

Напрежение пред съда в Разлог: Гледат мярката на роми, пребили момче в четвъртък Напрежение в Разлог заради масовия бой в заведение. Десетки жители на града се струпаха пред Съдебната палата, за да поискат справедливи присъди за участниците в мелето.  
Точно в 8.30 жители на града дойдоха пред Районния съд, в който бяха докарани петимата задържани за масовия бой от четвъртък вечер. Хората настояват органите на реда да вземат мерки за прекратяване на подобни инциденти в бъдеще.
На протеста присъстваха и близките на тежко пострадал мъж вследствие на боя. Той е настанен в болница. От снощи полицейското присъствие в града е засилено с цел туширане на напрежението между жителите на Разлог и ромската махала.
"Това е моят син, зле е момчето, в болница е. Поискайте информацията, нека да ви я дадат, за да видите, че децата си стоят на масите и нахлува тумба, която започва да ги удря със столове, с маси, с какво ли не. И накрая да се каже, че нашите деца са виновни и да им пишат актове за хулиганство. В България е престъпление да седнеш в едно заведение", коментира бащата на едно от момчетата.
 
15.05.2021, 14:50 часа
566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha