Като на филм! Мними бопаджии влетяха в къща в Монтанско, завързаха собствениците със свински опашки

Като на филм! Мними бопаджии влетяха в къща в Монтанско, завързаха собствениците със свински опашки Маскирани влязоха в къща в Монтанско, представиха се за служители на ГДБОП, съобщиха от МВР.
Случилото се е от вчера. Около 3.30 часа в районното управление на Лом бил получен сигнал от 32-годишен жител на Буковец. Обадилият се съобщил, че около 3.05 часа трима неизвестни, облечени в тъмни дрехи тип „суитчър”, с качулки и маски на главите с прорези на очите и устата, проникнали през отвор на прозорец в дома му селото. На дрехите на непознатите било изписано "Полиция”, а те се представили за служители от ГДБОП.
Непознатите отправяли заплахи с оръжие, за което се предполага, че е газов пистолет, и с помощта на свински опашки вързали ръцете на обитателите на къщата - 32-годишният мъж, подал сигнала, 20-годишната му приятелка, като в съседната стая постъпили по същия начин с 60-годишния му баща, а майка му, която е на 57 г. била заплашена да не става от леглото и била завита с одеяло през главата, за да не гледа. Неизвестните лица поискали от потърпевшите пари, но не получили такива и не успели да открият. Тримата си тръгнали, след като взели 3 мобилни апарата - 2 от марката "Моторола" и един „G8”, които счупили на двора пред къщата. Няма опасност за живота за обитатели на къщата. Към момента те не са прегледани от медицинско лице, тъй като според тях не е необходимо.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
25.05.2021, 11:35 часа
4640 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha