Зов за помощ: Мъж от Карлово има спешна нужда от средства за лекарства

Зов за помощ: Мъж от Карлово има спешна нужда от средства за лекарства 40-годишен мъж от Карлово има спешна нужда от средства за лекарства. Венцислав Атанасов Робев прекарва близо 6 години в търсене на диагноза, за които има събрани над 27 епикризи и грешни лечения.
Близките му решават да потърсят лечение в чужбина. И го откриват в Турция, където доктори поставят правилна диагноза само за 4 дни. Венци страда от опасна автоимунна болест - склеродермия, която отключва още една опасна болест - белодробна пулмонална хипертония.
Заради тази болест миналата година Венци ослепява и в момента вижда само на 2%. Налага се през месец-два да ходи на продължаващо лечение в Турция при специалистите, които му спасиха живота, и се размина от трансплантация на бял дроб.
Лечението му и лекарствата, които взима, са доста скъпи и парите не достигат, затова има нужда от финансова подкрепа. Едното животоспасяващо лекарство, което струва 1700 лв., е отпуснато от здравната каса в България, но другото е 600 лв. на месец и Венци си го купува сам, редом с останалите разходи за лекарства и лечение.
Кампанията на Венци е на ръба постоянно, именно защото той води продължителна битка. Периодичното пътуване до Турция за лазерни очни операции, пулмонални, кожни и кардиологични и ревматологични изследвания, изисква средства.

Всеки, които иска да помогне, може да го направи по следния начин: 
Дарителска сметка
Postbank
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG38 BPBI 7930 4035 5165 01
Титуляр: Венцислав Атанасов Робев
PayPal: [email protected]
https://volontime.com/donation-campaigns/123
09.06.2021, 16:35 часа
426 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha